Fredagskväll

Såå himla skönt att det är fredag…. Det har varit en intensiv vecka och imorse när jag vaknade kände jag att jag var riktigt trött i hela kroppen.. Det kändes som att jag skulle kunna sova många timmar till men det var bara att gå upp och iväg till jobbet. Kl 17 hade jag bokat in After Work med några tjejkompisar så det skulle inte bli en lugn kväll i TV-soffan – som jag egentligen längtade till. Men jag visste att det blir kul när man väl ses.

Micke ringde vid lunch och hade kört ett tufft pass i Kläppen. Han hade varit ute i drygt två timmar och hans armar var helt slut. Ett bra pass, alltså. De hade 2 grader varmt på förmiddagen men skidåkningen hade varit helt okej.

Spåret i Kläppen

Spåret i Kläppen

Efter jobbet gick jag hem och svidade om lite och sedan fick jag skjuts ner till stan eftersom det var halv storm ute. Vi skulle ses på Mike’s pub och där fick vi buffé med god mat och ett glas rött. Det var kul att ses och det blev mycket prat och skratt och vi avslutade kvällen hemma hos en av kompisarna som bor i stan. Nu är jag jättetrött och har parkerat mig i soffan och så får vi se hur länge jag orkar innan kudden ropar på mig.

Några glada tjejer

Några glada tjejer

God mat och dryck

God mat och dryck

Lämna en kommentar