Vart är jag på väg?

Fint, va?

Fint, va?

Till det här stället ska jag vecka 3!! Jag fick ett samtal från min kamrat Lennart Cedervärn där han frågade om jag ville hjälpa till som skidinstruktör där vecka 3. Jag behövde inte speciellt lång betänketid innan jag svarade JA på ett sånt här fint erbjudande. Det är Alpresor som håller i detta lägret.

Det är ca 80 personer med olika skidbakgrund som kommer dit och ska vara med på kursen. Jag kommer att hålla i lektioner några timmar på förmiddagen och sedan kommer jag få tid till egen träning. Övriga instruktörer denna vecka kommer vara Emil Svensson, Lennart Cedervärn och Daniel Tynell. Detta kommer bli ett perfekt upplägg inför mitt stundande VM och finare område att åka skidor i är det svårt att hitta.  Det är alltså till Badgastein i Österrike som jag ska åka. http://www.alpresor.se

I dag har jag kört ett kortpass i Skiergen. Det blev bara 25 minuter men det blev effektiva 25 minuter. Jag avslutade med ett riktigt 100 meters-race på 18,7 sek. Svårt att komma ner under 18 sek i min maskin men skam den som ger sig och jag ska ner under 18 någon gång. Har varit nere lägre på andra maskiner på gymmet.

IMG_0042

 

Lämna en kommentar