Vårt nya projekt!

Nu är det dax att avslöja vårt nya projekt som vi har arbetat med sedan augusti förra året. Från och med 1 januari 2016 är vi nya ägare till Strömsnäs Naturcamping som ligger utanför Forsvik. Vi har köpt campingen ihop med två andra familjer och det ska bli väldigt spännande att börja jobba med detta.

Vi är inga campare så det kanske är konstigt att vi vill köpa en camping men vi har under senare år tänkt att det skulle vara roligt att jobba med något annat vid sidan av våra ordinarie jobb och något som vi gör tillsammans och något som är vårt eget. Det var en arbetskamrat till Micke som fick höra talas om att denna camping var till salu. Han pratade med Micke och vi kollade på hemsidan och tyckte det såg väldigt fint ut – inte alls som vi tänkte en camping där man bor väldigt tätt och där folk bara grillar, dricker bärs och springer med diskbaljan.

Vi följde med och tittade på campingen och den är verkligen fin. Den ligger precis vid sjön Viken och det är så fin natur runtomkring och det är lugnt och skönt. Vi fick träffa de förra ägarna och gå en rundvandring med dem och höra mer hur det hela hade startat och vi kände alla att det här skulle vara något för oss. Efter en höst där vi har kämpat på med allt administrativt som måste göras – starta företag, kontakt med banker, arrendeägare etc etc – så är äntligen allt klart. Nu börjar jobbet och det ska bli riktigt roligt! Självklart har vi kvar våra vanliga jobb så detta ska skötas på ledig tid och helger. Därför är vi tre familjer som ska dela på jobbet.

Gå gärna in på hemsidan http://www.stromsnascamping.se och se hur det ser ut och ni är givetvis välkomna hit med era husvagnar i sommar!

HPIM0910-1024 DSC00121-1-1024IMA0072-1024

Idag har jag varit uppe på berget och kört 25 km och det var, mer eller mindre, inga spår alls men det fungerade att åka. Nu är det ju i alla fall kallt och då går det att spruta så vi hoppas på att det produceras mycket snö under närmaste dygnen.

3 Responses to Vårt nya projekt!

  1. Owe Jansson skriver:

    Kul med campingen! En av mina rullskidslingor passerar där så det kan bli en tuff sommar för dej!!! Owe J

  2. Mikael skriver:

    Ja det låter som en rejäl utmaning, men jag står beredd på rullskidorna i sommar:-)

  3. Niklas Solsjö skriver:

    Grattis! Då kommer vi med tältet =)

Lämna en kommentar