Hela skidområdet är nu öppet på Billingen!!

Äntligen kunde man åka skidor på Billingen som man vill göra, det vill säga att spåren är öppna och man kan välja vart man vill åka. Hela Billingen ligger nu inbäddat i ett riktigt snötäcke! När jag kom upp till berget vid 10-tiden var det redan riktigt mycket folk som åkte  i spåren. När det gäller konstsnöspåret så är det ca 3,5 km långt just nu.

Tyvärr så har jag dragit på mig en riktigt tråkig förkylning. I och för sig så är väl alla förkylningar tråkiga, men min ”killförkylning” är lite jobbigare än en vanlig förkylning:-). Jag fick bara stå och titta på när alla andra tränade för fullt. Det jag mäktade med var att ta hand om en tjej som ville ha en skidkurs. Hon hade inte åkt skidor förut så det var till att börja från början, men hon kom igång bättre och bättre efter hand.

Dagens skidelev

Dagens skidelev

I eftermiddag så gjorde jag i ordning Edvins skate-skidor inför tävling i morgon. Det blev Swix Marathon vit blandat med en HF8 kloss. Jag hoppas det kommer fungera bra och jag tror att om Edvin har en bra dag så kan han stå på pallen i morgon. Lycka till!

Som tack för att jag vallade fick jag en egen komponerad huskur av Stefan. Vad den bestod av vet jag inte men den var inte speciellt god. Nu hoppas jag på att den gör underverk så att jag kan åka lite skidor i morgon i lugn takt. Det är ju så fina spår däruppe nu och jag har verkligen väntat på snön!

Stefans huskur

Stefans huskur

 

Lämna en kommentar