Vår blogg är nominerad till ”Bästa skidinlägget”!!

Idag blev vi väldigt förvånade men glada när vi fick mail från Lion Alpin där de berättar att de nominerat ett av våra inlägg till en tävling de har för att kora ”Bästa skidinlägget”. Vi är i väldigt fint sällskap och de nominerade inläggen är från flera landslagsåkare, bl a Anna och Emil, Adam Steen, Sara Hector. Det inlägget som de har nominerat är det vi skrev som hette ”Några relaxdagar för en skidåkare”.

Vinsten går till det inlägget som har flest gilla/delningar inklusive juryn’s beslut. Så nu ber vi er kära bloggläsare att gå in på länken och gilla detta. Sprid det till alla era vänner, kollegor och släktingar och be dem gilla inlägget så att vi har en chans mot de andra storfräsarna. Vi är jättestolta över att ens bli nominerade till något sådant här.

Länken är: http://www.lionalpin.se/skidbloggare/vaara-nominerade-blogginlaegg

Ikväll körde jag sista passet innan min resa till Österrike ( Badgastein ). Det blev ett lugnt pass i -15 grader. Trots kylan så var det många som åkte skidor idag. Ingela var med och åkte 7,3 kilometer och tyckte det var perfekt före idag.  Efter passet idag var det till att ta fram resväskan och börja packa. Det ska bli riktigt kul att få åka iväg och jobba som instruktör och samtidigt kunna träna så mycket jag vill. Dessutom så får jag jobba ihop med tre andra riktigt duktiga skidåkare såsom Emil, Lennart Cedervärn och Daniel Tynell.

Resväskan är packad!

Resväskan är packad!

Lämna en kommentar