Gymträning istället för skidåkning

 

Det blev ett pass på gymmet idag också och detta på grund av det riktigt dåliga vintervädret. Idag hade vi ca 4 plusgrader, regn och storm. Kan det bli mycket sämre i februari??? Om det fortsätter så här några dagar till då kommer det inte att finnas någon konstsnö kvar och då blir det till att ställa in Skövdes stora vinterarrangemang Skövde City Ski som ska köras 12 februari mitt i stan. Kommunen har sprutat upp snö på Billingehusparkeringen som ska köras ner till stan för att användas dessa dagar.

Men som det ser ut nu så kommer inte denna snön att räcka på långa håll. Jag tyckte redan från början att de skulle spruta mer än vad de gjorde.  Jag tycker även det var lite konstigt att man inte täckte över snön med några stora presseningar för att skydda från regn och blåst. Men förhoppningsvis blir det mer kyla framöver så att de kan spruta mer snö för det kan bli en riktigt rolig tävling att se på.

http://www4.idrottonline.se/IFKSkovdeSK-Skidor/SkovdeCitySki/

 

 

Idag var i alla fall Ingela och jag på gymmet direkt efter jobbet och tränade. När vi kom hem hjälptes alla tre åt med middagen och när vi satte oss till bords hade vi även hunnit duscha efter träningen. Sedan gjorde vi ordning efter middagen och fixade matlådor och kl 18 var vi klara. Skönt när man hinner med mycket på kort tid och får tid på kvällen till annat.

Nu är klockan åtta och vi ska sätta oss vid TV:n och titta på ”Familjer på äventyr”. Människor som vågar satsa på att leva sin dröm och flytta till andra delar av jordklotet och göra helt andra saker. Häftigt!

Lämna en kommentar