Test av Atomic Carbonskida

Idag har jag kört på mina nya Atomic Redster Carbonskidor. Det är en helt ny skida med ny design. Den är t.ex mycket smalare i bak o fram i jämförelse mot andra skidor. Ska bli spännande att köra en del på dom nu i vinter. Det är Lennart Cedervärn som har sett till att jag har fått möjligheten att åka på dessa skidor. Idag körde jag 6 varv på konstsnön och spåren är riktigt hårda och bra. Gick inte riktigt så lätt idag som det gjorde igår. Tyvärr så är kroppen långt ifrån någon form men jag kämpar på och hoppas jag ska hinna komma i betydligt bättre form innan vintern är över.

Bilder från IFK:s bod

Bilder från IFK:s bod

IMG_0141

Ingela och hennes kollega, Marie, var också uppe och åkte skidor. De åkte samma sträcka som i söndags eftersom Marie missade den tävlingen men nu gick det bra. Nu blir det cykeltävling till våren och sedan är Regionklassikern bärgad.

Nöjda skidtjejer

Nöjda skidtjejer

Ikväll har jag vallat skidorna till Edvin inför helgens tävlingar i Boxholm. Nu hoppas vi att det går riktigt bra för honom.

I morgon är det fredag och då ska vi bowla efter jobbet. Det är jag, Ingela, Andreas och Johanna som ska köra och det blir roligt och prestigefullt för ingen vill förlora.

Lämna en kommentar