Bowlingkväll med familjen

Idag var Ingela, Andreas, Johanna och jag på stan och spelade bowling. Vi körde en liten intern kamp där Johanna och jag var i ett lag och Andreas och Ingela i det andra laget och det blev en jämn kamp där Johanna o jag drog det längsta strået och vann!!! Efter bowlingen åkte vi till Wallermanns och käkade. Det är roligt när man får med barnen på en kul aktivitet och god mat. Nu är vi rejält mätta efter mycket god mat.

Stilstudie i bowlingstilar

Stilstudie i bowlingstilar

IMG_0143

 

Idag fick vi mail från Lion Alpin att vårt skidinlägg vann i Januari och blev Januari månads skidinlägg. Kul! Nu ska vi fortsätta tävla med alla bidrag som blir utsedda i respektive månad. Hoppas att ni fortsätter gilla vårt inlägg!

Januari månads skidinlägg

Januari månads skidinlägg

I morgon ska jag åka skidor om vädret inte är alltför dåligt. Det ska ju bli mildare och eventuellt en massa regn men än så länge är det någon minusgrad så vi hoppas att det håller i sig.

Glöm inte att komma och träna med oss i IFK Skövde. Jag kommer att hålla i passet nedan den 9 februari.

Tisdag 9:e Februari klockan 18.00 kör vi ett teknikpass för vuxna medlemmar. Det blir teknikträning på stakning. Samling vid IFK:s vallabod. Alla vuxna medlemmar är välkomna. Ni som inte är medlemmar, har nu en vecka på er att lösa medlemsskap.
Vi kommer följa upp med ytterligare teknikträning för vuxna kommande veckor, mer info om detta senare.

 

1 Responses to Bowlingkväll med familjen

  1. Alltid kul att läsa eran blogg. Grattis till utmärkelsen. Vad roligt! 🙂

    /Jan

Lämna en kommentar