Skidtävling på Billingen

Idag körde skidklubben Istrum sin tävling på Billingen. Det är en lite mindre tävling som normalt sett ska köras i Istrum men i och med att de inte har någon konstsnö så valde de att köra sin tävling på Billingen. Det blev en tävling i mildväder. Det blev flera framgångar för IFKs ungdomar. Jag har inga resultat men de gjorde bra ifrån sig allihop. Det var en klassisk tävling så det var klister som gällde.

Bilder från berget idag

Bilder från berget idag

IMG_0148 IMG_0147-1

Nu på eftermiddagen var vi på campingen och tittade till stället. Det börjar ju dra ihop sig till säsong snart och idag var tanken att gå runt och kolla upp platserna så att vi har kontroll på det. Vi träffade också några av de gamla ägarna och pratade med dem. Det ska verkligen bli roligt och spännande när detta drar igång på riktigt.

Fint besök på campingen

Fint besök på campingen

Det var 9 grader när vi åkte mot Forsvik idag. Det kändes mer som en vårdag när solen sken faktiskt. Jag hoppas verkligen att det blir lite mer tillfällen till skidträning i vinter men det känns lite tveksamt om man tittar på väderleksprognosen. I helgen har vi sett många som är ute och springer och det verkar vara det som gäller framöver.

Lämna en kommentar