Hemmaträning

Idag skriver Ingela…. Vilken fantastisk dag det har varit idag. Såå himla fint när man satt på jobbet och tittade ut på solen och när jag var ute en stund på lunchen så ville man inte gå in igen. Solen värmde skönt i ansiktet faktiskt. Men snart är det helg och det ska bli sol så då kan även jag få tillbringa lite mer tid ute. Snödropparna blommar hemma nu.

Fina snödroppar

Fina snödroppar

Efter jobbet åkte vi och veckohandlade mat på Coop Extra och sedan hem och fixa lite. Micke hade tänkt att ge sig ut och springa idag men han ändrade sig och tog med sig skidorna upp på berget istället. Jag hade ingen träning inplanerad igen men kände att jag hade lite tid (och inspiration) så jag sökte upp Annika Sjöös hemmaträning på nätet och körde två pass. Det första bestod av 3 övningar – smala armhävningar (på knä eller riktigt) 5 st, ryggböjningar 10 st, kålmasken 5 st – och detta gjorde man 10 varv. Jag var rejält trött efter detta men tänkte att jag hinner med en till. Jag valde ut en med 3 magövningar och jag kan inte riktigt beskriva dem här men man gjorde alla 3 övningarna 21 ggr först, sedan 15 ggr och sist 9 ggr. Sedan värkte min mage rejält och jag lär få träningsvärk i morgon. Allt tog 25 minuter och det tror jag att många har möjlighet att avsätta hemma för lite bra träning.

Micke kom hem efter sitt skidpass och var jättenöjd med spåren och det var lagom med folk. Nu har vi fixat vårt nya kontor med ett skrivbord och äntligen är jag av med dator, skrivare och pärmar som legat på matbordet. Nu är Micke i källaren och vallar skidor och det har blivit mycket vallning under de senaste veckorna för folk som ska åka olika lopp.

Lite otydligt men det står en älg vid spåret ute på konstsnöspåret

Lite otydligt men det står en älg vid spåret ute på konstsnöspåret

Fina spår idag

Fina spår idag

Lämna en kommentar