Sommarförvaring av skidorna

Idag har jag gjort i ordning några av mina skidor för sommarförvaring. Det går till på det sättet att jag gör rent skidorna och sedan lägger jag på ett lager paraffin som jag inte sicklar utan det ska ligga som ett skydd hela sommaren. Detta betyder inte att jag inte ska åka mer skidor i vinter för jag har sparat några par som jag kan åka på resterande del av vintern.

Det verkar vara riktigt bra spår uppe på berget så nu ska man passa på att åka. Förhoppningsvis håller det i sig till helgen så att det kan bli några skidpass då. Det är tydligen också spårat på Blängs mosse så det kan vara ett bra tips att ta sig dit och åka skidor där det är lite annorlunda mot att åka på berget. Det är troligen inte så mycket folk utan mera lugn och ro.

Nu ska vi se på ett nytt TV-program som heter ”Gympaläraren”. Det handlar om att våra barn rör sig mindre och mindre och det är riktigt alarmerande. Kalle Zachari Wahlström är programledare och åker runt i Sverige och försöker göra något åt detta problem. Han är riktigt rolig så det ska bli intressant och kul att se vad han hittar på. Tror nog att han kan motivera ganska många barn och ungdomar faktiskt.

Kl 22 i kväll är det sprintfinaler från Kanada på TV:n. Får väl se om det är några svenskar/svenskor i finalerna – annars blir det nog sängen istället.

Nu skriver Ingela lite…. Idag har jag haft en fin dag med lite oväntade men väldigt positiva saker som hände och gjorde dagen till en bra dag. När jag kom in till jobbet från min lunchpromenad så stod den här fina påskharen på mitt skrivbord. Tack, Catharina, som är en så fin kollega och pyntar så fint hos dina kollegor varje högtid. Efter jobbet gick jag till gymmet och körde ett pass. När jag kom hem och öppnade dörren var det första jag såg en bukett rosor som stod i en vas på bordet. Tack min fine man för blommorna – jag blev jätteglad!

Blommig påskhare

Blommig påskhare

Tack Micke för de fina blommorna!

Tack Micke för de fina blommorna!

Lämna en kommentar