Säsongens bästa skidspår på Billingen

Idag stack jag upp till berget för att åka skidor. Jag väntade till kl 18:00 för då räknade jag med att det blivit någon minusgrad i snön och det hade det blivit. Spåren var hårda och riktigt bra. Jag körde milen + 4:an och det var helt suveränt före. Tiden som är nu är nog den bästa tiden för skidåkning. Man hinner åka milspåret efter jobbet utan att det är mörkt och luften är härlig så här års. Idag tror jag det hade fungerat bra med en burkvalla i fästet typ Swix WR50.

Nu skriver Ingela…. Jag har tillbringat dagen i Göteborg på möte med jobbet. I Göteborg känns det som att våren har kommit. Det finns inte en snöflinga någonstans och solen strålade från himlen och värmde faktiskt riktigt skönt. Eftersom jag varit på möte hela dagen så blir det inte så mycket motion men jag försöker ändå att gå så mycket som möjligt så att man håller i gång kroppen. Jag gick ner till stationen i morse och gick en extra runda på lunchen och sedan promenad hem från stan. Är just nu uppe i 16343 steg och det tycker jag är bra med tanke på att det varit mycket stillasittande under dagen. Det gäller att ta vara alla tillfällen att röra på sig en sådan dag.

På jobbet är det många som har varit sjuka och flera som fått tillbaka förkylningarna och flera som varit sjuka och hängiga i 3-4 veckor. Här hemma så har Micke haft en dunderförkylning i vinter och även haft influensan. Jag har på något magiskt sätt klarat mig utan förkylningar denna vintern. Nu ska jag inte ropa hej ännu men hittills så har jag klarat mig trots alla hostande och snoriga människor som jag omgivit mig med.

Eftersom jag ALLTID brukar bli smittad när någon i min närhet är sjuk och jag brukar då oftast bli förkyld i flera veckor så är detta något nytt för mig. Hm…tänker att det kan vara Omega3-oljan som har gjort mig stark nog att klara mig ifrån dessa förkylningar. Snart ska jag ta nytt prov och utvärdera de 120 dagar som jag har druckit oljan. Det ska bli såå spännande att se hur mina värden har utvecklats. Jag hoppas nu att jag inte blir sjuk bara för att jag skriver detta – är nämligen lite skrockfull.

Så här pigg känner jag mig!

Så här pigg känner jag mig!

Nu ska vi bänka oss framför TV:n och se skiathlon från Kanada. Hoppas att Kalla och Hellner har bra dagar!

Lämna en kommentar