Jaha, vad ska man kunna plita ner idag då, hmm..ibland är det liksom helt slut på ideer. Jag kan i och för sig berätta att jag har gjort i ordning de flesta av mina par skidor inför sommaren. Jag har gjort rent dom och lagt på ett mjukt billigt paraffin som ska ligga där tills jag behöver skidorna nästa gång, då är det bara att sickla av dom och lägga på ett paraffin som passar föret som är just då.

Jag kan också berätta att på jobbet idag har vi haft motorlära, det vill säga vi har fått lyssna på en riktigt duktig motorexpert som har berättat om Volvos motorer. Det var väldigt intressant att höra hur de har utvecklats under årens lopp. Idag är motorerna sååå mycket effektivare än de var för bara 25-30 år sedan. Kan bara nämna att när Volvo presenterade en Volvo 240 1976 för den amerikanska marknaden, då var det världens mest miljövänliga motor. Då sades det att nu har man i stort sett nått det optimala för en Ottomotor, men vad har hänt sedan dess? Jo, extremt mycket. Volvo har idag 2 nya motorvarianter –  en diesel och en bensinmotor som är riktigt moderna och bra. Det är 4-cylindriga motorer som är både starka och bränslesnåla. De har en teknik som idag är i topp med de världsledande motorerna som finns på marknaden. Det är roligt att vi har ett bilmärke i Sverige som kan konkurrera med de allra finaste på marknaden.

Idag skulle Ingela och jag tränat på gymmet efter jobbet men hon var jättetrött och lite darrig i kroppen så hon avstod och då gjorde jag det också. Hon lämnade blod i morse så antingen var det sviter av det eller så får hon en förkylning i vinter ändå – fast hon tror att Omega3-oljan ska göra henne immun. Vi åkte och veckohandlade istället och Ingela gjorde en pastagratäng med spenat och keso i. Till det stekte vi kryddiga korvslantar – inte så dumt!

Nu tänkte vi slappa framför TV:n en stund och sedan ska vi förbereda lite inför lördagens arbetsdag på campingen. Nu börjar det närma sig öppningsdax (22 april) och det är mycket som ska fixas men det ska bli kul! http://www.stromsnascamping.se

Lämna en kommentar