Bra kombipass

Idag körde vi ett riktigt bra kombipass. Vi började med att springa gröna milen och det var jag, Stefan och Jan. Vi körde i ett behagligt tempo hela vägen utom sista kilometern då Jan ökade tempot och vi andra hängde på. Det var i och för sig behagligt att öka tempot också:-)

Direkt efter detta passet hämtade vi våra stavar för att köra ett pass i slalombacken. När vi kom till slalombacken så fyllde vi på gänget med Anna som stod och väntade på oss. Nu var det till att bita ihop för nu skulle vi köra fyra gånger upp i backen och det är inte hur lätt som helst. Man blir sjukt trött och matt i hela kroppen men vi bet ihop och körde helt enligt planen. Jag tror alla var nöjda efter passet. Själv känner jag, så här i efterhand att jag är väldigt matt och seg i kroppen. Det känns till och med lite oroväckande i kroppen men jag hoppas det försvinner till i morgon.

Måste också nämna att idag kom mina nya Lundhagskängor:-) Det är ett par riktigt fina vandringskängor som jag ska gå i nu till sommaren och till vår vandringsresa som vi ska göra i Italien till hösten

Mina nya Lundhagskängor

Mina nya Lundhagskängor

Nu blir det ingen träning på några dagar. I morgon har vi möte i IFK Skövde Skidor och på fredag är vi bortbjudna till vänner i Mariestad. På lördag är det tävlingspremiär i golfen och efter det åker vi till Strömsnäs och tillbringar resten av helgen där. Förhoppningsvis blir det ett pass på söndagen av något slag. Golfen känns lite oförberett eftersom jag endast spelat en niohålsrunda men jag hoppas på lite flyt så ska det nog gå bra.

Lämna en kommentar