Rullskidpass med Torsbyeleverna

Idag fick jag förmånen att åka med Emil och Torsbyeleverna på ett rullskidpass. Redan efter 2 kilometer lyckades jag köra av en stav. Med lite om och men lyckades jag få fram ett par nya så att jag kunde fortsätta att åka. Det blev ett pass på ca 40 km och 2,20 tim. Vi körde runt på andra sidan Billingen. Det kändes riktigt bra trots att jag knappt kört något rullskidor innan. Torsbygänget körde även ett löppass på två timmar efter rullskidpasset men detta orkade inte jag var med på.

Avbruten stav - nu igen

Avbruten stav – nu igen

Nu ikväll har Emil och Johanna med familj varit här hemma och vi har grillat. Vi gjorde i ordning foliepaket med lax, potatis, morötter och vitlökssmör. Till dessert blev det Gino, det vill säga en varm fruktsallad med allehanda frukter och bär och glass. Nu har vi suttit på altanen och pratat och nu är det dax att krypa till kojs.

Imorgon åker vi till campingen igen och det ska bli kul att se alla gäster som kommit dit och få jobba där. Hoppas vi hinner sitta lite på altanen i solen och se ut över sjön Viken.

Lämna en kommentar