Träningspass i Forsvik

I morse åkte vi till campingen för att jobba. Nu är det inte campingväder direkt med 4 plus och regn. Jag hade i alla fall bestämt med Owe J att vi skulle köra ett rullskidpass ihop. När klockan slog 15:00 stod Owe på campingen redo för ett rullskidpass i kylan och regnet. Eftersom det är han som känner till vägarna här så fick han bestämma vart rundan skulle gå. Rundan blev ca 40 km. Vi körde från campingen via Forsvik, Mölltorp, Karlsborg och tillbaka. Det blev ett kanonbra pass där jag blev trött i armarna på slutet. Det är bra att köra ihop med någon som är jämbördig i styrka då får vi lika bra träning båda två.

Nu skriver Ingela… Jag måste få skriva om en imponerande man som kom till campingen igår. Det var en holländare som kom på cykel och som faktiskt cyklat hela vägen till Sverige från Holland. Jag vet inte riktigt hur lång tid han hade tagit på sig men sammanlagt ska han vara ute i 5 månader och cykla. Hans fru var i Norge och sonen i Danmark och om en vecka skulle de träffas i Halden i Norge. Han slog upp tältet på kvällen och det var inte utan att jag tyckte lite synd om honom att få vakna upp till 3-4 grader och regn. En riktig tuffing!

Tapper cyklist i svenska "sommarvädret"

Tapper cyklist i svenska ”sommarvädret”

Idag har det varit en riktigt lugn dag på Strömsnäs eftersom vädret inte inbjöd till campingsemester precis. Men några vagnar/husbilar vågade sig hit och så har vi passat på att fixa lite annat. Det finns alltid något att göra här ute. På eftermiddagen tog jag på mig flera lager träningskläder och gav mig ut på femkilometersslingan. Jag började med Powerwalk men det blev mer och mer jogging. När jag kom tillbaka hade jag avverkat 8,5 km och det kände jag mig nöjd med.

På kvällen åkte vi in till Karlsborg och hämtade thaimat som vi nu njutit av. Om ni har vägarna förbi Karlsborg och vill äta så kan vi rekommendera thairestaurangen som har riktigt god mat till bra priser. Nu är det snart golf på TV:n för en gångs skull och det ska vi passa på att se. Hoppas ni alla har en fin helg trots lite tråkigt väder.

http://www.carlsborg.nu/restaurang.asp

Gott med thaimat!

Gott med thaimat!

Lämna en kommentar