Dagen efter GBGvarvet

Idag är det dagen efter Göteborgsvarvet och det känns i kroppen. Vaderna är ömma, baksidan av låret och upp mot skinkorna har jag träningsvärk så det känns att jag har gjort något tufft dagen innan. Nu är det bara att läka ihop kroppen i några dagar sen ska jag köra igång med träningen igen.

Vi har tillbringat större delen av söndagen på campingen och det har varit helt underbart väder. Vi åkte vägen över Tidan när vi skulle till campingen. Anledningen till detta var att Ingela hade bestämt sig för att köra ett cykelpass. Bästa vägen att cykla dit är att starta i Tidan och köra Lagerfors, Beateberg, Brosundet och till campingen. Denna sträcka blev drygt 32 km och hon var nöjd när hon kom fram till Strömsnäs. Det är en fin väg att cykla och stora delar är samma som cykelloppet Viken Runt.

Nu har vi kommit hem och landat i soffan eftersom vi båda är lite trötta. Vi har varit ute precis hela helgen (fredag golf, lördag Gbg-varv och söndag camping) och det är väl den friska luften som tröttar ut en lite, på ett skönt sätt.

Dax att förbereda lite inför en ny vecka och det ser ut att bli minst lika varmt i morgon. Jag har ju haft mina löppass på måndagar men i morgon tänkte jag avstå från löpning eftersom jag fortfarande har ont i vaderna så det blir troligen rullskidor istället.

Lämna en kommentar