Fredag, Lördag, Söndag-inlägg

Vi har haft en lite ofrivillig bloggpaus på grund av internet som inte fungerade på Strömsnäs. På lördagsmorgonen så var det två rejäla åskknallar och då gick både router och kortmaskinen sönder. Men nu är vi tillbaka i Skövde och internet fungerar igen.

Fredag

Idag har jag haft sällskap av Emil och Signe som kom ner från Värmland för att hälsa på. Det är sååå roligt när de kommer och hälsar på. Signe, hon växer för varje gång man ser henne och nu är hon 6 månader och sötast i världen:-). Ingela var på Afterwork med sina arbetskollegor så Emil, Signe och jag fick klara oss själva. Vi tog en promenad till Johanna för att titta till deras takomläggning. När Emil o Signe hade åkt vidare så ringde Ingela och ville att jag skulle komma ner till dom där de satt på en restaurang i stan. Jag svirade om och åkte ner till stan och gjorde dom sällskap i någon timma innan vi åkte hem igen


Lördag

Denna dagen startade med att jag cyklade hemifrån och ut till campingen. Jag körde över Stöpen, Horn, Tidan, Lagerfors, Beateberg och campingen. Det blev en sträcka på 60 kilometer. Det gick faktiskt riktigt bra och jag lyckades hålla exakt 30 km i timman i snitt och det är en hyfsad hastighet för mig. Resten av dagen tillbringades på campingen i ett strålande väder. Ingela, Lars och jag gjorde även premiärdoppet i sjön Viken för i år.

Grillning på kvällen

Grillning på kvällen

Söta Signe med sin far

Söta Signe med sin far

Ingelas premiärdopp

Ingelas premiärdopp

Söndag

Idag steg jag upp hyfsat tidigt eftersom jag och Peter Dartman tillsammans skulle hålla i IFK träningen. Det var rullskidträning med start i Varnhem som stod på schemat. Jag åkte från campingen kl 08:30 och i Mölltorp hämtade jag upp Owe J som också skulle vara med på passet. Hela gänget samlades vid Varnhems kyrka. Jag tror vi var 9 personer som åkte iväg tillsammans. Vi körde rundan Varnhem, Axvall, Stenum, Skara, Axvall och Varnhem. Det är en runda som mäter ca 30 km. Jag tyckte det blev ett riktigt tufft pass sista milen då jag fick jobba ordentligt. Efter passet åkte jag tillbaka till campingen och fortsatt jobb där.

Bra träningspass

Bra träningspass

Flaggan hissas på Nationaldagen

Flaggan hissas på Nationaldagen

Vi har haft en fantastisk helg i Strömsnäs. Det har varit vackert väder, massa glada gäster och lagom med jobb. Vi har också haft flera besök av familjen Andersson-Anderberg, familjen Skaremyr, Familjen Norrby och Emil och Signe. Första badet för i år hanns också med och mycket grillning. Vi blir mer och mer vana vid hur arbetet ska gå till men det är fortfarande mycket att lära.

Lämna en kommentar