Racerpass på rullskidorna

Igår hade jag bestämt att träna ihop med Harald Ö. Vi skulle åka rullskidor från Varola till Tidaholm. Det är en sträcka på 40 km. Vi valde att köra på snabbskidor för att få ett riktigt bra tempo i kroppen. Passet blev ett riktigt bra pass med en snitthastighet på strax under 23km/tim. Jag tyckte Harald hängde med riktigt bra. Han har bra utväxling när han åker så här fort, bra jobbat Harald!! Det var bara på slutet som han fick problem att hänga med då jag gjorde en liten tempoökning sista 5 km och då blev det problem för Harald. Det kommer inte vara så lång tid kvar förrän våra juniorer Harald och Edvin kommer att åka ifrån mig, men så ska det vara. Men så länge jag får en chans att åka ifrån dom så kommer jag att göra det hihi…

Idag kom min leverans av Swixprylar som jag hade beställt. Det var vallor som ska användas till vintern. Som bonus fick jag en riktigt fin jacka av Swix. Tack, Per!

 

När endast det bästa är gott nog - Swix

När endast det bästa är gott nog – Swix

Idag har det varit arbete med takläggning hos Johanna och det lär det bli imorgon också. Man får hjälpa till med sådant när det behövs. Det är ju också en form av träning och det blir lite fysiskt arbete istället för kontorsjobb. Jag utbildade mig faktiskt till snickare en gång i tiden, även om det är 30 år sedan.

Lämna en kommentar