Måndagsträningen blir tisdagsträning denna veckan

Hej på er allihop. Jag hade tänkt att köra min måndagsträning i morgon, men jag behöver flytta denna till tisdag. Jag hoppas att det är några som kommer att hänga med på tisdag då jag tänker köra en favorit i repris, nämligen att springa ett varv runt Blängs mosse. Det har varit torrt väder ett tag nu så det bör vara fina förutsättningar på mossen. Ni som vill hänga på, jag är på parkeringen vid Blängsmosse tisdag kl 17:00. Det blir ett varv och det är ca 8 km och jobbigt blir det men kul.

I helgen har vi varit på campingen men jag har tränat både lördag och söndag. Igår körde jag ett rullskidpass på ca 60 minuter och idag blev det ett riktigt lugnt och fint cykelpass på lite drygt en timma. Det finns fina vägar för cykling, rullskidor och löpning runt Forsvik.

Idag gick vi även 5-km slingan med våra nya kängor för att de (och vi) ska bli vana att vandra. Det lär behövas betydligt mer promenader för att skor och kängor ska vara i harmoni. Det har varit hyfsat väder i helgen med både sol och moln och en temperatur runt 15-18 grader.

Ute på vandringsfärd

Ute på vandringsfärd

Njuter av värme och sol

Njuter av värme och sol

Nu har fotbolls-EM börjat och vi som är fotbollsnördar ser fram emot detta. I morgon smäller det med Sveriges första match mot Irland och det gäller att Zlatan och alla andra i svenska laget är i toppform om det ska bli några poäng. Vi håller tummarna!

Fars ögonsten ute på campingen idag

Fars ögonsten ute på campingen idag

 

 

Lämna en kommentar