Cykelpass idag

Ingela skriver… Idag var det min tur att få ge sig ut på träning eftersom Micke var ute i 2 timmar i går. Det var ingen fara för regn idag men lite småkallt var det. Jag kastade mig på cykeln och Micke hade tipsat mig om en runda på ca 3 mil.

Jag cyklade mot Forsvik där jag fick en ofrivillig paus eftersom bron var uppe och jag fick vänta på att båten passerade. Sedan bar det vidare mot Mölltorp och strax innan samhället åkte jag vänster mot Karlsborg. Bra cykelväg och strax innan Karlsborg så kom jag ut på vägen mellan Skövde och Karlsborg men det fanns en bra cykelbana längs vägen.

Paus i Forsvik

Paus i Forsvik

När jag kom fram till Karlsborg så valde jag att cykla längs Vättern vid Karlsborgs camping. Då kunde jag ju nämligen passa på att spionera lite på ”konkurrenten”. Det såg ut att vara ganska fullbelagt men vi har också bra beläggning just nu.

Sedan återstod de sista 10 kilometrarna till camping och de sista av dem fick jag cykla med motvind men det gick bra. Ett bra pass på ca 31 km blev det och jag är jättenöjd att jag kom iväg. Det är inte helt lätt att få tid till träning här för dagarna går ruskigt fort. Idag har vi fått många nya trevliga gäster.

Vår TV har vi inte fått i ordning så det blir lite dator, böcker och samtal i husvagnen istället.

Bilder på Strömsnäs hittills största ekipage. Johan Kristofferssons fina buss samt släp med bil i.

Cool buss

Cool buss

IMG_0445

Lämna en kommentar