Bra tränings- och campingdag

Idag har det varit en riktigt bra dag enligt min mening. Så här vill jag att alla dagar ska vara:) Vädret är perfekt, jag har tränat och campingen är fullbokad, vad mer kan man begära..

På lunchen hade Ingela fixat en lunchlåda bestående av goda smörgåsar och en termos med kaffe. Sedan bar det av i bil till Klintens höjd för att titta på den fantastiska utsikten och sedan avnjuta lunchen där.

Bilder från Klintens Utsiktsplats

Bilder från Klintens Utsiktsplats

thumb_SAM_0906_1024 thumb_SAM_0907_1024

Efter lunchen hade jag bestämt mig för att springa tillbaka till campingen. Deta var en tur på ca 13 kilometer, varav det mesta på fina grusvägar. När jag väl kom tillbaka till campingen hade det kommit massor av nya gäster, ja till och med så många så vi fick börja säga nej till folk som ringde och ville komma till oss. Som läget är just nu så är campingen helt fullbokad fram till åtminstone söndag.

Vi hade även med lite extra arbete, såsom att köpa ett stort skåp på blocket som vi hämtade i Karlsborg. Det är ett skåp som vi ska ha som privat i vårt kök i receptionsbyggnaden. Väl hemma med skåpet så visade det sig att det var för högt, hmm..vad gör man då?

Jo man funderar på hur man kan korta ner skåpet. Vi började med att såga av det så att det skulle få plats på höjden. När vi väl sågat av skåpet ca 5 cm så skulle det släpas in på plats. Vad händer då,, jo det går inte att resa upp skåpet utan att det tar i taket. Alltså fortfarande för högt i den vinkeln som blir precis innan skåpet står rakt upp.

Ut med skiten igen för att återigen fundera på hur mycket man kan såga av skåpet utan att det blir helt förstört. Det är ju inte helt enkelt att släpa skåpet genom en trång reception vidare genom ett sällskapsrum för att sedan ta sig in i ett trångt kök. Men nu sågade vi av det så pass mycket så att vi fick bygga en ny botten på det. Nu in med det igen och då upptäcker vi att dörren är för hög för att få på:-( ut med grejorna igen och såga av dörren, in med eländet igen och nu äntligen så står det på plats, men man undrar varför man inte köper ett skåp på Ikea med de måtten som passar. Härligt när grejorna är på plats i alla fall:-)

Nu har vi avslutat kvällen på altanen med ett glas vin och whiskey och tittat på solnedgången. Ingen dum avslutning på dagen och lite firande av oss att vi återigen fått fullbokat.

Lämna en kommentar