Sommarvärme!

Ingela skriver…. Nu är vi hemma i Skövde ett par dagar och har semester på hemmaplan. När man inte är hemma så mycket så har man alltid att göra med att rensa landen, rabatter, vattna blommor, gå igenom post och liknande. I morse började vi med att tvätta och efter frukosten åkte vi till golfbanan och gick 9 hål. Det var lagom med 9 hål idag med tanke på värmen. På golfbanor är det i regel inte så många skuggiga platser och kan därför bli riktigt varmt.

Sedan var det dags för lite olika ärenden och vi var bland annat och köpte en micro och skaftdammsugare till husvagnen. Lunchen tog vi på Alpinas uteplats och det blev en god grekisk sallad för min del. Vidare till Coop Forum för att fylla på ett tomt kylskåp. Resten av dagen ägnades åt trädgården och pappersarbete.

Ikväll har vi haft besök av Lotta och Urban och vi har grillat tonfisk. Om ni inte testat detta så kan tonfiskkotletter rekommenderas, både att grilla och att steka. Torka av kotletten med hushållspapper, pensla med olja och sedan på med salt och peppar. Stek/grilla någon minut på varje sida och sedan är det klart. Till fisken hade vi vår egen färskpotatis och en kall sås med vitlök och lime. Inte dumt!

I morgon bär det av till Göteborg och konsert med Bruce Springsteen. Vi har varit ganska många gånger på hans konserter och inte blivit besvikna någon gång. Det ska bli härligt att strosa i Göteborg innan konserten och det gäller att vattenflaskan är med då det ska bli 29 grader och sol.

Passa på att njut av värmen och solen nu och bada. Vi har badat i Viken nästan varje dag under de senaste dagarna och det har varit jätteskönt.

1 Responses to Sommarvärme!

  1. Lindha skriver:

    Låter som att ni haft en bra dag! Kul att få åka på Bruce Springsteen imorrn! Ha det riktigt bra och hälsa Micke!
    Kram

Lämna en kommentar