Rullskidpass på snabbhjul

I förrgår, den 2 augusti, körde pappa och jag ett snabbpass på rullskidorna. Jag på Eagleskidor och pappa på ett par skateskidor. Det blev den vanliga rundan Mölltorp, Karlsborg. Vi hade inte tid till ett längre pass pga att det är bra tryck på campingen just nu och att pappa fyller år idag och får lite besök i form av alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn. På kvällen åkte vi tillbaka hem till Skövde och två dagars ledighet

Igår åkte vi iväg och spelade onsdagsgolf i Skövde. Det blev en runda där de första 9 hålen gick bra men de sista gick åt skogen, men så är golfen. Det var i alla fall en fin dag med bra väder och efter rundan åt vi lunch på golfrestaurangen och maten där är riktigt bra och kan verkligen rekommenderas.

Idag hade vi bestämt med en kompis att vi skulle ut och vandra på berget i våra vandringskängor. Det blev en tur på drygt en och en halv timme i fint väder. På eftermiddagen blev det molnigare och när vi åkte mot Strömsnäs så vräkte regnet ner och vi såg flera rejäla blixtar på himlen.

Från dagens vandring

Från dagens vandring

IMG_0475

Campinggäster med udda fordon

Campinggäster med udda fordon

IMG_0470

1 Responses to Rullskidpass på snabbhjul

  1. Lindha skriver:

    Hälsa far din och gratulera i efterskott! 🎂🎈

    Gillar variationen på fordon som kommer till Strömsnäs! Allt från STCC-bussar till amerikanare med SMV till terrängfordon!

    Hoppas solen snart skiner på er igen!!

Lämna en kommentar