Semestern slut

Ingela skriver… Jaha, så då var det dags att ställa klockan och ta sig till jobbet igen. Imorgon, måndag, börjar vi jobba efter fem veckors semester. Eller semester….vi har ju jobbat många dagar på campingen men det har ju varit semester från våra ordinarie jobb i alla fall. Jag kan lugnt säga att denna semestern har gått rekordsnabbt. Det känns antagligen så för att vi haft fullt upp med vår nya sysselsättning som campingägare och dagarna har fullkomligt flugit iväg.

Igår ställde Micke klockan på 5.15 för att ta sig in till Skövde och spela golftävling. Det var en fyrmannascramble och de var fyra grabbar i laget och resultatet blev helt okej med en mittenplacering. På kvällen var det buffé i golfrestaurangen och både Micke och jag fick ledigt (tack kära kollegor) så vi passade på att ta oss dit med ett gäng vänner. Det var en trevlig kväll med god mat som vanligt på Skövdes golfrestaurang.

Idag har vi fixat lite hemma inför jobbveckan och efter lunch åkte vi ut till Strömsnäs igen för att plocka ihop grejer i husvagnen som skulle med hem. Nu ska vi endast jobba helger i augusti så det blir inte lika mycket tid därute. Det har blivit väldigt dåligt tränat i sommar så nu tänkte jag ta tag i detta igen. I morgon har jag planerat ett cykelpass och jag hoppas på att det inte blir något regn. När man inte tränat så mycket så blir man lätt lite bekväm och lat så nu gäller det att bita ihop och vara disciplinerad.

Hoppas ni alla haft en fin semester och jag hoppas augusti bjuder på några fina och soliga dagar!

 

Lämna en kommentar