Swixträff i Borås

Igår kväll åkte jag till Borås för ett möte med mina Swixkollegor. Det var Per Thunberg som hade dragit ihop gänget. Vi var 6 personer som kunde närvara. Jag tror att vi är 8 totalt. Per hade bokat en kanonrestaurang i Borås som jag tror hette Thai Silk eller något liknande.

Fantastiskt dessertbord

Fantastiskt dessertbord

Tanken med mötet var delvis att få träffas och snacka lite. Men huvudsyftet var att gå igenom hur vi ska jobba i höst vinter. Det är en hel del skidträffar runtom i landet. Jag kommer köra i Skövde 26 oktober, Ulricehamn 29 oktober och Falköping någon gång i november. Sen blir det nog någon vallagrej i vinter. Sist men inte minst så blir avslutningen Vasaloppsveckan som är årets höjdpunkt.

Jag kommer förmodligen också köra STS Alpinresors längdvecka i Bad Gastein. Om jag var motionär eller bara en helt vanlig nybörjare på skidor som vill utvecklas lite grann och samtidigt få en riktigt häftig nöjesresa då skulle jag boka in mig på längdveckan i Bad Gastein. http://www.alpresor.se/temaresor/Langdveckan/

Idag har jag hunnit med en sväng på gymmet. Jag hann bara med ett kortpass på grund av att vi hade bokat tid med en köksbyggare. Vi ska göra om vårt kök nu i höst. Detta har vi tänkt på under flera år men det har inte blivit av men nu ska vi ta tag i det. Vi fick en hel del tips och förslag så nu ska vi börja fundera på riktigt.

Lämna en kommentar