En helg utan träning

Denna helgen har jag inte tränat något. Det beror på att vi har haft vår årliga herrträff. Vi är 8 gubbar som träffas ca 1 gång/året. Denna gången var det min och Magnus tur att arrangera denna träffen. Vi samlades vid resecentrum i Skövde för avfärd till Göteborg.

Denna helgen skulle gå i motorernas tecken. När vi kom till Göteborgs station så tog vi en taxi till Hotel Novotel i Majorna. Här skulle vi bo. Vi checkade in våra grejor och sedan bar det av ner till hamnen som ligger precis bredvid hotellet. Här väntade en kille med sin grymma båt. Det är en så kallad ribbåt, alltså en båt i gummi och plast med en rejäl motor eller rättare sagt två rejäla motorer. På denna båten satt det två stycken 300hk motorer.

Vi fick ordentliga overaller att ha på oss + glasögon. Nu skulle det åkas båt på havet. Vi drog iväg ut från skärgården, ut mot vågorna. Här hoppade vi omkring en stund innan vi drog in till Björkö för lunch. Det är sååå häftigt att åka sån här båt. Det är en underbar känsla i magen när båten först åker upp på vågerna för att sedan falla ner igen.

Inne på restaurangen fick vi en god lunch, som kallades piratlunch. Den bestod av lax, sparris, potatis och räkor. Efter lunchen skulle det åkas båt igen. Denna gången drog vi till Vinga innan det blev ett kortare stopp igen. Efter detta stoppet så var det dags att åka tillbaka till hotellet.

Redo för äventyr!

Redo för äventyr!

Eftersom vi hade bokat en fullspäckad dag så var det bara till att dra vidare till Hisingen Go kart. Här skulle det tävlas! Det blev ett antal tuffa varv där Magnus drog längsta strået med mig på andra plats och Rickard på tredje.

Efter detta var det dags för en välbehövlig relax på hotellet. Här blev vi sittande i ca 1 timma innan en välförtjänst middag väntade i restaurangen. Med en hel del mat i magen började kroppen bli riktigt seg och trött. Utgången på pub som vi hade pratat om blev mer och mer avlägsen. Det fick helt enkelt bli något gott att dricka i hotellpuben innan vi slocknade för denna dagen.

Idag drog vi från Göteborg redan vid 11:30 tiden. Vi ville komma hem i bra tid eftersom det var Fars Dag. Nu har jag firat far och resten av kvällen blir det lugnt. Imorgon ska det bli träning och jag har lite funderingar på att dra till Falköping om det går att åka skidor där.

1 Responses to En helg utan träning

  1. Niklas Solsjö skriver:

    Det var riktigt bra i Falköping idag när jag va där!

Lämna en kommentar