Bra löppass med Jörgen och Jan

Igår hade jag bestämt mig för att hänga med Jörgen på hans långpass. Jag frågade även Jan om han också vilje följa med och han hängde på direkt. Vi samlades kl 17:15 hemma hos Jörgen. Vi drog iväg med Jörgen i spetsen eftersom det var han som höll i rundan.

Tanken var att det skulle bli ett pass på knappt två timmar och detta höll vi riktigt bra. Passet gick från Billingen, Dälderna, Billingehov, runt KSS, Ryd, Trädgårdsstaden, Upp till stan igen och en sväng mot stan innan vi drog hemåt igen. Ett kanonpass i mina ögon sett. Passet gick utan större problem. Kände lite i benen på slutet men inget att oroa sig för. Vi sprang och pratade om allt mellan himmel o jord och helt plötsligt så var passet avverkat.

Vi fick lite statistik med jämna mellanrum av vår statistiknörd Jan:-) Såna här bra pass borde man få till lite oftare. Mer info om passet finns på http://enmilomdagen.blogspot.se/2016/11/pa-menyn-langlopning.html

Idag har jag varit i Göteborg och jobbat och när jag kom hem så åkte vi och veckohandlade och sedan var det dags att sätta upp adventsljusstakar och stjärnor av olika slag….

På lördag ska jag jobba åt Swix på Intersport i Falköping. De har Längdskidträff där och ni är alla hjärtligt välkomna dit!

 

Lämna en kommentar