Ny dator och julmatsshopping

Idag skriver Ingela… Vi har under en längre tid dragits med en dator som är hur seg som helst. Vi gjorde en uppdatering för ett tag sedan och därefter blev datorn väldigt långsam. Förra helgen fick vi in fiber och det underlättade lite men vi kände att det var dags för ett nyinköp av dator, helt enkelt.

Vi fick tips om att gå till Cody Computer på Kungsgatan i Skövde för de hjälpte även till med att föra över foton etc från gamla datorn till den nya. Micke och jag är tyvärr sorgligt ointresserade och okunniga när det gäller datorer så denna tjänst som CC bistod med passade oss alldeles utmärkt.

Man köper även dator från dem och först tittade vi på en motsvarande som vi har, alltså en MacBook. Men det var helt sjuka priser på Mac och det kändes svårt att motivera ett köp av en sådan när en motsvarande PC låg på ungefär en tredjedel av Mac-priset. Så igår var det alltså dags så vi tog med datorn till Cody C och idag hämtade vi en fräsch PC med alla dokument, foton etc överförda. Det kändes riktigt bra och vi kan verkligen rekommendera denna butik med kunnig och trevlig personal.

Efter datorinköpet var det dags för ett besök på Coop Extra för att handla mat inför julen. Vi brukar inte vara hemma så mycket under julhelgen men denna jul ska vi ha middag för barn och barnbarn, föräldrar på juldagen så nu blev det till att införskaffa en del mat. Coop Extra är en fräsch matbutik och dessutom ligger den långt från alla köpcenter och därmed är det inte alls så trångt och besvärligt varken i butiken eller på parkeringen. Jag gillar verkligen inte att trängas i affärer så det passar mig perfekt.

När vi kom hem så satte sig Micke och försökte få igång datorn och jag ställde mig vid spisen :-). Idag blev det köttfärssås och spagetti och så passade jag på att griljera skinkan också. Denna julen känns lite kort eftersom det är så få helgdagar så då får man fixa skinkan i god tid så att man kan äta upp den.

Skinkan griljeras

Skinkan griljeras

 

2 Responses to Ny dator och julmatsshopping

  1. Lindha skriver:

    Smidigt med en sådan dataaffär! Det är sånt man uppskattar när man själv inte har nåt intresse!

    Ni verkar ha julen under kontroll iaf! Önskar er er riktigt god jul med nära och kära!!

    Kram från Habo

  2. mickesskidblogg skriver:

    Hoppas ni får en riktigt fin jul- och nyårshelg! Vi ses till sommaren! Kram Ingela och Micke

Lämna en kommentar