Dan före dan före dan

Idag skriver Ingela igen…. Micke åkte iväg till Göteborg för att jobba och gå på julbord med sin avdelning så det får bli jag som skriver idag igen. Jag gick till jobbet som vanligt och på lunchen skulle vår avdelning åka till Golfrestaurangen i Skövde och äta julbuffé. Jag tog därför inte med någon macka till 9-fikat för att vara riktigt hungrig. Men 10 minuter i 9 kom en kollega och sa att alla var välkomna till lunchmatsalen kl 9. När vi kom dit hade hon dukat julbord med dekorationer, spelade julmusik och på bordet fanns julskinka, hårt bröd, pepparkakor och goda ostar. Fantastiska kollegor man har!

Försökte dock att inte äta för mycket med tanke på jullunchen. Kl 11.30 var vi på Golfrestaurangen och intog där en fin julbuffé. Som vanligt gillar jag de kalla rätterna och dessertbordet bäst. Lax i olika former, ostpaj, sill och massa annat serverades först och på dessertbordet fanns små söta glas med ris a la malta, choklad i olika former, kolor och skumtomtar förstås.

När klocka blev tre kände jag att jag var nöjd med dagens arbetsinsats och i stort behov av att röra på mig. Jag gick direkt till gymmet och började med 20 minuter cykling i backar och sedan mycket mage och rygg. Efter en timme var jag nöjd och promenerade hem. Det kändes skönt att ha fått till ett bra träningspass i alla fall och det var inte mycket folk på gymmet idag.

Nu blir det städning och så ska jag baka en mjuk pepparkaka. Micke kommer hem sent i natt så jag får greja på egen hand. Mycket mat blev det denna dagen och därför känns det skönt att jag tog mig i kragen och tränade också. Hoppas ni tar det lite lugnt nu såhär inför julen och inte stressar för mycket med julmaten och julstädningen.

Så här fint var det dukat i morse på jobbet

Så här fint var det dukat i morse på jobbet

Dessertbordet på golfrestaurangen

Dessertbordet på golfrestaurangen

Lämna en kommentar