Nu är julhelgen över

Igår startade jag dagen med ett bra pass i min Skierg. Det finns så många olika program man kan köra om man bara läser igenom datorn. Igår körde jag ett intervallpass där man startade med 2000 m och sedan 3 minuters vila. Därefter var det 1500 meter, 1000 meter och slutligen 500 meter. Det är brutalt jobbigt att hålla trycket uppe hela tiden. Det är bara att konstatera att Skiergen är ett bra träningsredskap.

Idag har Ingela och jag varit på Actic Arena och kört ett pass ihop. Detta gymmet är jag inte på så ofta men det är roligt varje gång jag är där för jag stöter alltid på några skidkamrater där så att jag kan prata lite ”skit” en stund:-) Vi hade tänkt att ta en promenad till Elins Esplanad och titta lite på rean men när vi kom ut så ösregnade det så det blev bilen en sväng till Team Sportia istället. Ösregn på julen….

I morgon jobbar vi igen så denna julhelgen gick fort. Men det har varit skönt att träffa nära och kära, äta god mat och även träna en del. Hoppas ni alla haft en härlig och avkopplande julhelg!

Julfrukost hos Ingelas mor - mysigt!

Julfrukost hos Ingelas mor – mysigt!

Gårdagens middag - 2,5 kg lax

Gårdagens middag – 2,5 kg lax

Stolt farfar med en mycket trött Signe

Stolt farfar med en mycket trött Signe

Lämna en kommentar