En dag med vinterstudion

Hoppas ni alla hade en lika trevlig nyårsafton som vi hade. Vi blev först bjudna på bubbel och en mängd olika tilltugg som alla var riktigt goda. När det var dags för middag så serverades vi först en supergod fisksoppa och bröd. Varmrätten bestod av potatisgratäng och en fläskfilégryta med svamp och sallad. Efter detta var vi väldigt mätta så vi tog en paus från ätandet och spelade ett roligt spel. Till sist var det dags för saffranspannacottan. Inte klokt vad man äter egentligen men det är ju bara nyårsafton en gång om året. Som tur var hade jag och Ingela varit på Actic och kört ett bra gympass på förmiddagen. Då känner man att man har gjort av med lite kalorier innan det var dags för nyårsmiddag.

Innan tolvslaget så spelade vi mera spel och tiden går verkligen fort när man spelar och kul är det. När det närmade sig tolvslag så hällde vi upp bubbel i glaset och firade in det nya året tillsammans. Utanför sköts det raketer för fullt men ingen i vårt sällskap hade med sig raketer och det var bra. Det är alldeles för mycket bråk med raketer under nyårshelgen och detta året verkar det ha varit värre än vanligt. Nä, dom kan man gärna ta bort.

Idag har vi varit ganska lata. Vi gick en promenad på ca 30 minuter i morse men annars så har vi varit hemma och tittat på Vinterstudion hela dagen. Bra lopp av både Hellner och Stina och hoppas nu att Kalla sakta men säkert kommer i form när hon får tävla lite. Det både jag och Ingela känner när man sitter och slöar framför TV:n hela dagen är att man blir rastlös i kroppen. Jag förstår inte att det finns många människor som nästan alltid lever på detta sättet. Man slutar jobbet på fredagen och sedan sitter man och slöar framför TV:n större delen av helgen. Vi är alla olika, men oss passar det inte. Jag måste röra på mig på ett eller annat sätt om jag ska må bra.

Vi hoppas att alla våra läsare hade en riktigt trevlig nyårsafton och att ni får ett fantastisk 2017. Vi har inte lämnat några löften utan vi ser fram emot ett bra 2017. Jag hoppas det blir lagom mycket träning och att vi hinner spela golf och att campingen kommer gå bra även 2017.

Ingela kämpar på gymmet

Ingela kämpar på gymmet

gym1

Äntligen minusgrader

Äntligen minusgrader

Lämna en kommentar