Snösprutningen går för fullt på Billingen

Nu ser det riktigt bra ut med snösprutningen och kylan. Kanonerna stängdes av igår eftermiddag på grund av det milda vädret som drog in, men i morse startades de upp igen och nu går de för fullt. Just nu har vi -7 grader så det ser lovande ut. Kan vi hålla igång kanonerna några dygn till så kommer vi att ha spår i början av nästa vecka.

I morgon ska jag börja packa inför min resa till Bad Gastein. Det ska bli riktigt kul att komma på riktig snö och träffa de andra ledarna såsom Emil, Lennart Cedervärn och Daniel Tynell. Vi ska bilda instruktörsteamet som ska ta hand om alla entusiastiska skidåkare som kommer ner lördag eftermiddag. Området där längdskidåkningen är heter Sport Gastein och ligger på ca 1800 m höjd. Detta innebär att man blir snabbt trött när man höjer pulsen. Det är  något högre än där starten på Tour de Ski gick, som en liten jämförelse. Området är riktigt fint och ligger vackert mellan alptopparna.

På tal om Tour de Ski så imponerade Stina Nilsson stort igen. Det är roligt att ha en ny stor stjärna och nu hoppas vi också att Charlotte Kalla sakta men säkert tävlar sig i form också. Hellner gjorde också ett bra lopp och kämpade som vanligt. Han ligger riktigt bra till för det fortsatta tävlandet.

Ingela och jag hann med ett pass på gymmet idag också och det blev träning av axlar och ben.

Bild från berget ikväll

Bild från berget ikväll

Lämna en kommentar