Vallning inför helgens tävlingar

Idag har jag börjat förbereda mig med vallningen inför helgens tävlingar. I helgen är det Billingens långlopp och Tour de Mösseberg. När det gäller Tour de Mösseberg så ska jag åka med IFKs ungdomar dit och hjälpa till med vallningen av Ludvigs och Hjalmars skidor. Anledningen till att jag hjälper till med deras skidor är att Jörgen inte är hemma i helgen.

När det gäller långloppet på Billingen så ska jag hjälpa Matthias L och Thomas H med deras skidor. Ikväll har jag fixat 4 par skidor, bl a ett par vallningsfria barnskidor som jag kan låna ut till någon som ska köra i Mösseberg. I morgon kväll kommer det ytterligare några par skidor som ska fixas. Jag tror det blir ett par stakskidor och ett par som ska ha fäste. Nu verkar vädret bli ganska okej på lördag. Det blir nog omkring 0 grader i luften och något kallare i snön. När det gäller fästvalla så tror jag att ett universal blandat med ett lila klister kommer att fungera. Som glidvalla så tror jag på Swix Maraton med ett HF8 pulver som toppning och för den som vill krydda ytterligare så tror jag att Swix HVC ska ligga på toppen. Men detta är endast för de riktiga nördarna:-).

Idag åkte jag till gymmet direkt efter jobbet och det var ett bra tag sedan sist. Tror faktiskt att senaste gången var i början av januari så i morgon lär jag ha ordentlig träningsvärk.

När jag kom hem efter jobbet för att hämta träningskläder tittade jag ut i trädgården och fick syn på – se bild (något suddig). Ser ni vad det är för något som inte borde vara på denna bilden av vår trädgård?

alg

I morgon åker jag till Göteborg för att jobba och sedan blir det vallning av skidor när jag kommer hem och senare på kvällen skidkurs för Cementa.

2 Responses to Vallning inför helgens tävlingar

  1. Lindha skriver:

    Gissar att ni äter älgstek på söndag? 😂

Lämna en kommentar