Skidor, skidor och skidor….

Idag skriver Ingela….eftersom Micke är fullt upptagen med olika uppdrag, alla relaterade till skidor. Jag hade planerat att gå till gymmet efter jobbet men så kände jag att motivationen inte riktigt fanns så jag tänkte att jag kunde träna på hemmaplan istället. Så jag körde igång med stakmaskinen direkt och det var lika jobbigt som vanligt :-). Efter det så blev det ytterligare styrketräning och helt plötsligt så hade en timme gått och jag hade fått ett bra pass.

Micke hade skidor att valla så  han höll på med det när jag kom hem och när han var klar så bar det upp till berget och skidkurs för ett gäng från Cementa. Under tiden tog jag emot skidor som han ska valla när han kommer hem. På lördag är det Billingens långlopp som verkar bli av och sedan är det Tour de Mösseberg hela helgen i Falköping. Den tävlingen har verkligen växt och blivit en av Sveriges största ungdomstävlingar. Hoppas nu att de får någorlunda bra, vädermässiga förutsättningar. Vi har varit där och tittat några gånger och tävlingen är väldigt professionellt arrangerad.

På tal om bra arrangerade skidtävlingar här i Västergötland så har Ulricehamn verkligen fått fin kritik av båda ledare, skidåkare och andra. Roligt att se och gå gärna in och läs denna krönika: http://www.sweski.com/tack-for-festen-ulricehamn.5950795-184999.html

Skönt med fredag i morgon och vi ska träffa några vänner och gå på After Work på Glädje. Vi gillar After Work-konceptet med att man går ut efter jobbet och kommer hem i bra tid för oss som är lite kvällströtta.

 

Lämna en kommentar