En lugn söndag utan väckarklocka

Idag har jag inte ägnat mig åt skidor överhuvudtaget. Det är inte så många dagar som jag inte gör något som har med skidåkning att göra. Antingen tränar jag själv eller så håller jag i någon skidutbildning eller så vallar jag åt mig själv eller någon annan. Men idag har jag inte gjort något av detta. Ingela och jag åkte ut till campingen på förmiddagen. Vi har inte varit där på hela vintern så nu tyckte vi det var dags att titta till stället. Vi strosade omkring runt hela området och kollade på vad vi ska ta tag i nu när våren kommer.

Fin vy över sjön Viken

Fin vy över sjön Viken

När vi satt i bilen på väg hem så kom ett mail från vår köksrenoverare som frågade om han fick börja redan i veckan som kommer, istället för i slutet av februari. Helt OK för oss men vi fick en väldig fart när vi kom hem och plockade ur skåp och lådor och monterade ner köksluckor. Nu har vi hela altanen full med porslin och annat och på onsdag börjar de. Spännande!

Middagen i går på Mangos var mycket bra och vi kan rekommendera denna restaurang om ni vill ha god mat både på kvällen och till lunch.

Ingelas varmrätt: Enchiladas

Ingelas varmrätt: Enchiladas

Ingelas dessert: Tiramisu

Ingelas dessert: Tiramisu

Idag var det nya tävlingar på berget och här kommer några bilder från gårdagen:

Urban - grillmästare

Urban – grillmästare

Full aktivitet i vallaboden

Full aktivitet i vallaboden

Lämna en kommentar