Bra träningssöndag

Idag har jag fått till en bra träningsdag. Jag startade dagen med en timmes löpning och nu på eftermiddagen blev det styrka på Actic ihop med Thore. Löppasset blev ett pass i mina nya Salomon vinterskor. Det är en sko med dubbar och de fungerade helt suveränt. Trots att jag sprang i blötsnö så var fötterna helt torra. Passet blev knappt en timme i väldigt lugnt tempo. Jag kände mig ganska seg i benen. Jag tror det beror på att jag stack ut direkt efter frukosten och då var inte kroppen igång.

Jag har naturligtvis vallat en del också. Idag blev det några par skidor inför Halvvasan som körs på tisdag. Nu var det inte så lätt att veta exakt vad som kommer fungera på tisdag. Det verkar komma snö på natten mellan måndag och tisdag. Sen verkar temperaturen bli lite krånglig. Håller den sig bara på minussidan så blir det lättare. Då kommer Swix VR55N eller VR60 att fungera, men hamnar det närmare noll så blir det betydligt svårare. Nu har jag i alla fall lagt på VR55N och lite VR60 på Mattias Lennartssons skidor.

Tisdagens vallatips (Halvvasan)

Tisdagens vallatips (Halvvasan)

Förutom träning idag så har vi sett på Teamsprintstafetterna som tyvärr inte blev så bra för Sverige. Damerna förlorade en bronsmedalj på upploppet och herrarna var aldrig riktigt nära en medalj. Jag tycker lite synd om Finland som gjorde en sådan fantastisk sista sträcka och sedan aldrig fick chansen att spurta om guldet. Men så är det i sprint…

Johanna har varit här och tapetserat vårt kök och det blev riktigt bra. Hon är jätteduktigt och hon löser alla ”krångliga” bitar på ett galant sätt. Nu har vi städat ut allt damm och målat elementen. Vi har varit och köpt rengöring till kakelplattorna och beställt färg till dem som förhoppningsvis kommer i nästa vecka och då ska vi testa att måla kakelplattor och se hur det blir.

Lämna en kommentar