Nu är även denna helgen över

Helgerna går helt sjukt fort. Jag tycker ofta att veckorna går fort men helgerna går faktiskt ännu fortare. Denna helgen har vi i Skövde haft riktigt fint väder. Lördagen var helt molnfri hela dagen och det var även minusgrader på förmiddagen. Detta medförde ett riktigt kanonföre på Billingen. Jag tror nog att detta var sista skidhelgen på Billingen för den här säsongen. Jag vill tacka Fritid Skövde för att de har haft riktigt bra skidspår stora delar av vintern även om det strulade lite i inledningen till vintern.

Jag borde nog tränat lite mer i helgen än jag har gjort, men jag har varit lite krasslig i halsen så jag har legat lite lågt med tränandet. I morse var jag i alla fall uppe på berget och gled runt några varv i det snabba föret. Nu på eftermiddagen har jag varit på gymmet och sett till så att min adept Thore tränar ordentligt och det gjorde han. Thore är en mönsterelev när han väl kommer till gymmet. Han följer allt jag säger till punkt och pricka:-)

Om ni har åkt färdigt för säsongen så bör ni lägga på någon form av skyddsparaffin för att skydda skidorna under sommarhalvåret. Detta gör ni genom att plocka fram ett mjukt paraffin. Värm in detta paraffin på glidytorna sickla EJ av paraffinet. Paraffinet ska ligga på för att skydda skidorna mot smuts under sommarhalvåret. Om ni är lite osäkra på hur ni ska skydda skidorna kom då hit med dom så ska jag hjälpa er med detta.

Om jag frisknar till i halsen under nästa vecka så tror jag att jag ska sticka ut och springa något pass. Är det så att någon mer känner för att börja jogga så hör av er. Ni som är med i rullskidgruppen kan bara skicka ett sms när ni har tänkt att träna så kanske det blir några som kan köra ihop.

Ha en bra fortsättning på helgen!

Bild från Ingelas powerwalk idag

Lämna en kommentar