Söndagsaktiviteter

Vår söndag bestod av följande aktiviteter:

Cykling: I morse tog jag fram min MTB cykel för att köra ett lugnt pass. Det blev ett pass på bergets olika stigar och vägar. Jag tror jag fick ihop knappt 20 kilometer. Trots att jag cyklade lugnt så finns det en hel del backar som gör att pulsen skjuter i höjden och att lårmuskeln börjar ge vika. Men det var ett skönt pass i alla fall. Ingela tog också fram sin cykel och gjorde säsongsdebut med ett lugnt cykelpass på ca 18 km. Hon har haft en seg förkylning och inte tränat på drygt två veckor men idag körde hon igång lite lugnt.

Rallycross: Idag var det premiär för rallycrossens VM-serie med Johan Kristofferson som en av förarna. Johan känner vi ganska väl därför så är det extra roligt att följa honom runt om i världen. Jag tror att Johan kommer att stå som världsmästare när säsongen är över. Han är en riktigt grym bilförare. Tyvärr fick han problem i starten på finalen och kom iväg som sexa och sista bil och han lyckades inte komma förbi någon så det blev en sjätte plats denna gång. Synd på starten för jag tror att han kunnat göra ett riktigt bra resultat idag.

Johan C inför starten

Ishockey: Det är väldigt sällan som vi ser på hockey på TV:n men nu möts ju våra respektive favoritlag i semifinal så då bestämde vi oss för att titta på denna match. Ingela håller på Brynäs och jag tycker ju självklart att Frölunda är bäst. Brynäs tog ledningen och gjorde en riktigt bra andraperiod och gick upp i en 4-0-ledning inför tredje. Det dröjde ända tills det var ca 8  minuter kvar tills Frölunda reducerade och sedan åkte Brynäs på flera utvisningar och Frölunda fick spela i överläge under ganska lång period. Frölunda gjorde 2-4 och 3-4 och sedan var den endast 18 sekunder kvar. När klockan stod på 0.0 så kvitterade Frölunda men när de kollat ordentligt så visade det sig att matchen varit slut innan pucken var i mål. Så  nu gäller det att komma igen i Gävle när nästa match går.

Hockeymatch

Gymträning: Ikväll så har jag och Thore kört ett gympass på Actic. Det är roligt att Thore har kommit igång med träningen. Jag tror att gym är bra för honom i och med att han har en del problem med sin rygg. Jag ska även försöka få med honom på lite MTB cykling, men det gäller att gå varsamt fram.

Thore kämpar på

När jag kom hem så stod Ingela vid stekpannan och gjorde goda omeletter med salami och fetaost och sallad till. Nu blir det Mästarnas Mästare!

Lämna en kommentar