Kall långfredag

Ingela skriver… I morse åkte vi ut mot campingen och redan innan Mölltorp mötte vi bilar med snö på. När vi svängde in i Mölltorp så började det snöa rejält och det låg snö både vid sidan av vägen och på vägen. När vi kom fram till Strömsnäs så snöade det rejält och var 0 grader. På marken var det riktigt blött och slaskigt. Vi hade tänkt att jobba en del ute men fick ändra planerna och börja städa i stället. Det fortsatte snöa nästan hela dagen så nu har vi städat båda servicebyggnaderna och det var ju i och för sig skönt att gjort inför öppningen nästa helg.

Det blev dock en del utearbete i form av att såga ner lite träd, bygga om staketet vid parkeringen och lite annat. Någon grillning blev det dock inte…. När vi kom hem slängde vi oss i duschen och sedan bar det av till bowlingen Ten Lanes för lite bowling och god mat. Det är riktigt roligt med bowling även om varken Micke eller jag spelade speciellt bra idag. Micke åt en stor burgare och jag åt cesarsallad. Nu är vi hemma och jag såg till min glädje att Brynäs vann sjunde och avgörande matchen mot Mickes favoriter Frölunda, och nu är de i SM-final. Grymt, det trodde jag inte de skulle klara i ett kokande Scandinavium.

Vädret ser inte ut att bli bättre i morgon så det får väl antagligen bli gymträning. Känns som att man behöver träna nu efter all god mat som vankas under påsken.

Snöig camping

Lämna en kommentar