Påsken

Gårdagen började med att både Ingela och jag åkte till Actic för att köra ett pass. Jag åkte till Actic City och Ingela till Actic Arena. Mitt pass blev ett pass med mycket benövningar och detta känner jag av idag. Det var i alla fall skönt att träna ordentligt eftersom det blir en hel del mat i samband med påsken. På eftermiddagen blev det inköp av golv till köket (det sista som är kvar) och lite annat. Vi hann också med att göra våra deklarationer och senare åkte vi till mina föräldrar och hjälpte dem med deras deklarationer.

På kvällen åkte vi till min syster och gratulerade Jonas som fyllde 25 år igår. Vi åt en god laxmiddag och sedan blev det godis och tårta.

Idag startade jag dagen med ett löppass ihop med Magnus Källner, som försöker toppa sin form inför Skövdeloppet som körs på lördag. Vi sprang lila milen med bra tryck i backarna. Jag har hjälpt Magnus med lite träning inför loppet. Det har blivit mycket inriktning på backar och detta för att jag vill att han ska få en liten toppform inför sitt lopp. De resterande dagarna fram till loppet på lördag kommer han att köra ett hyfsat hårt pass i morgon på slätt underlag för att få fart på benen. Onsdag och fredag ska han bara ut och jogga väldigt lugnt för att inte benen ska stelna till inför loppet på lördag.

Efter duschen så åkte vi ut till Strömsnäs och där har vi jobbat hela dagen. Det var de sista förberedelserna inför öppningen nästa helg som vi ville ta tag i. Nu är det städat och fint och vi har även gjort en hel del underhåll såsom målning, krattning och nytt staket vid parkeringen. När vi kom hem var vi hungriga så vi slängde ihop lite påskmatsliknande minibuffé bestående av ugnsomelett med svampstuvning, ägghalvor, prinskorv och gravad lax. Nu är vi trötta och det blir en lugn kväll.

Den här bilen hittar till Strömsnäs

Vår husvagn

Gott med mat!

Lämna en kommentar