Styrkepass på Actic

Idag fick det bli ett styrkepass på Actic. Jag har tänkt att försöka köra minst ett styrkepass i veckan. ag tror det är bra med lite extra styrketräning när man blir lite äldre och svagare:-) Idag blev det rygg och ben som jag plågade ordentligt, känns gött:-)

I morgon blir det nog ett löppass om vädret inte är alltför dåligt. Jag måste snart försöka få till ett löppass med lite tempo. Hittills har det bara blivit lugna löppass med lite extra tryck i backarna men jag behöver få högre fart på de lätta partierna.

Mitt närmaste mål är ju att springa Göteborgsvarvet och utmaningen ligger i att träna på ”lagom” nivå, det vill säga träna så mycket som min kropp klarar av. När jag kommer igång med löpningen tycker jag att det är rätt roligt och ser att jag förbättrar mig. Då vill man gärna träna mera men tyvärr säger kroppen ifrån så fort jag ökar på lite och det är svårt att hålla träningen precis på den nivå som jag klarar. Det är också tufft när man gärna vill kunna träna mer och känner att man orkar men att kroppen säger ifrån. Tyvärr så är löpning ett problem för mig men jag ska i alla fall försöka klara Göteborgsvarvet på en hyfsad tid, med mina mått mätt.

 

 

 

Lämna en kommentar