Golfrunda i Månsarud, Töreboda

Ingela skriver…. Igår när Micke kommit hem från Stockholm så åkte vi ut till Strömsnäs. Micke åkte rullskidor de sista milen och var rejält trött när han kom fram. Våra två trevliga vänner, Ann och Mats från Kungälv, besöker oss på campingen och passar på att spela golf i närområdet. Igår när vi kom fram så tillbringade vi naturligtvis mycket tid med dem och pratade om allt som hänt sedan vi sågs senast, vilket var i september 2016 när vi vandrade tillsammans i Italien. De hade både hunnit gifta sig och vara på golfresa i Sydafrika så de hade mycket spännande att berätta. Det är alltid så kul att träffa dessa positiva och glada personer och vi har alltid kul ihop.

Idag skulle vi alla fyra åka till Månsarud i Töreboda och spela vår årliga golfrunda. När vi ses tävlar vi tjejer mot killar och, jag lovar, det är på riktigt en rejäl kamp. Som tur var så hade regnet blåst bort så det var till och med lite sol emellanåt och en stark vind. Jag började rundan riktigt dåligt men som tur var höll Ann ångan uppe och till slut blev vi bättre och bättre och vann med 3-0. Så jäkla gott att vinna denna årliga kamp mot de två kaxiga gubbarna! Törebodas bana är riktigt svår och trixig och ingen av oss gjorde någon kanonrunda men det var kul ändå.

Nu är vi tillbaka på campingen och Ann och Mats har lovat att bjuda oss på middag ikväll. Det ska bli riktigt gott efter en heldag ute i friska luften. Här ser ni de Ann, Mats och Micke i slutet av rundan.

Vackra vyer i Töreboda

I morgon jobbar Micke och jag på campingen och vi har en hel del gäster trots lite opålitligt väder. Hoppas på en fin Svensk Nationaldag!

Lämna en kommentar