Ett pass på Actic

Idag har jag varit på gymmet. Det var ett tag sedan sist. Men det ska bli ändring på det här med träning nu. Det har varit väldigt svårt att få någon form av kontinuitet i min träning den här våren, lite på grund av andra prioriteter.  Jag känner att kroppen är väldigt dåligt tränad och detta gillar jag inte. Gympasset idag inriktade sig på rygg och mage så i morgon blir det antagligen träningsvärk.

I morgon ska jag åka till Göteborg och spela vår årliga golftävling som vi på Logistik har. I år blir det Albatross GK som det ska avgöras på. Förra året vi spelade denna tävlingen så gjorde jag ett HIO! Jag hoppas på en regnfri runda och gärna en hel del fina slag.

Sitter just nu och lyssnar på nyheterna och vädret och då säger de att idag har det varit årets varmaste dag i Norrland. Hmm..konstigt väder vi har i Sverige i år. Här blåser det och regnar och Norrland har rekordvärme. För lite drygt en vecka sedan hade vi kanonvarmt i söder och Norrland fick snö.

På lördag kväll åker jag till Emil. Jag ska vara med på en av hans utbildningar som han har ansvaret för. Jag hade tänkt att uppdatera mig lite i konsten att lära ut skidåkning. Det blir teori om klassisk skidåkning och sedan blir det praktiska övningar och sedan teori igen. Denna gången med skate som inriktning och sedan praktisk övning på det. Detta ska bli riktigt roligt

 

Lämna en kommentar