Mycket resande den senaste tiden

Det har blivit en del tid i bilen den senaste tiden. Först så var vi på Öland och sedan hem och packa om för att åka till campingen och sedan vidare till Emil i Sunne för att sedan återvända till campingen igen där vi är just nu. Vi har haft en helt fantastisk tid oavsett vart vi har befunnit oss. I Sunne spelade vi golf och umgicks med Emil, Signe och Ellen. Här på campingen har det varit helt fullbokat i flera dagar nu. Vi har även haft besök av en del kamrater de här dagarna. Thore har varit här med sin nyinköpta vattenskoter ( 50 årskris??? ) Det är en helt underbar leksak som vi har åkt omkring på när jag har haft tid. Sen så har Lennart Cedervärn och Camilla varit här i ett par dagar. Det har varit roligt att träffa dom igen.

Jag glömde att berätta att jag tränade bra precis innan vi drog till campingen i söndags kväll. På förmiddagen åkte jag rullskidor och när vi åkte till campingen så släppte Ingela av mig i Mölltorp så att jag kunde springa sista biten ut till campingen. Det är en sträcka på 12 kilometer. Löppasset gick förvånansvärt bra med tanke på att jag i stort sett inte sprungit något sedan Göteborgsvarvet i slutet på maj. Passet blev 12 kilometer med en snittid på 4,35 km/tim. Tyvärr högg det till i vaden precis när jag sprang in till campingen och detta betyder nog en liten bristning i vaden tyvärr.

Idag har det varit en helt fantastisk sommardag. När vi vaknade var det lite molnigt men sedan bröt solen igenom och det har varit varmt och soligt hela dagen. Vi har hyrt ut våra kanoter på löpande band och även vår roddbåt. Det har varit många som har badat i det ca 20-gradiga vattnet här i Viken men tyvärr har vi inte hunnit med något bad. Sådana här dagar är härliga när gästerna strömmar till och är glada och positiva. Passa på att njuta av den svenska sommaren nu när den är som bäst.

Thores nya leksak invigs på Strömsnäs

Emil väntar på att den grillade laxen ska bli klar

 

 

1 Responses to Mycket resande den senaste tiden

  1. Jan Andersson skriver:

    Grym löpning! Hoppas vaden läker snabbt. Ha en fin semester.

Lämna en kommentar