En fredag med mina barn och barnbarn hemma

Fredag idag och första arbetsveckan efter semestern avklarad. Man ska ju inte starta för hårt så vi passade på att sluta lite tidigare idag och direkt efter jobbet så åkte vi till Falköping för att titta på nya utemöbler till vår uteplats. Vi skänkte bort våra gamla möbler till vår ena uthyrningsvagn som finns på Strömsnäs. Vi fick ett reklamblad i veckan om denna butik i Falköping, Klubbkompis. Det fanns flera fina grupper att välja på och mycket andra fina saker såsom krukor, korgar, plädar och kuddar. Vi bestämde oss för en grupp möbler som såg fina ut och som dessutom var sköna och beställde denna så nu är det bara att åka och hämta den i nästa vecka.

Efter besöket i möbelbutiken ville Ingela fika på ett ställe som hon hört skulle vara bra. Det hette Mormors Skafferi och låg mitt i stan. Det var inte så stort men mysigt inrett med gamla möbler och vi åt biskvi och kolapaj. Vi gick även in på Intersport och där hittade jag ett skydd som ska vara bra för blodcirkulationen och jag tänkte direkt att det kan vara bra för min stackars vad. Nu har jag beställt ett så får vi se om det hjälper.

NÄr vi kom hem så fick vi besök av mina barn Emil och Johanna och mina barnbarn Signe och Lova. Det är inte så ofta man har barnen hemma, men ibland händer det:-) Nu var de inte här så länge, men tillräckligt länge för att jag skulle hinna leka med dom och de hinna bli trötta. Nu har de åkt hem och det har blivit lugnt i huset igen:-) Nu blir det fredagsmys med Ingela. Det blir ett glas vin och just nu vindruvor, men snart tar jag fram lite snacks. I morgon bitti åker vi till campingen och jobbar i helgen.

 

 

Lämna en kommentar