Bra träningsonsdag

Idag har jag fått till en bra träningsdag. Jag sprang ett lugnt pass direkt efter jobbet och det blev ungefär 45 minuter. Sedan åkte jag direkt hem och bytte om till gymkläder och drog ner till Actic. Där fokuserade jag på mage, ben och axlar. Även detta passet blev ca 45 minuter. Ganska gott att få till så pass bra träning en helt vanlig arbetar onsdag.

Nu har jag kört styrketräning en hel del i höst och det börjar märkas. Jag har ökat i stort sett alla vikter. Nu är det inte så att jag kör med tunga vikter utan jag kör hellre lättare vikter och många upprepningar istället. Jag brukar ligga på mellan 15-20 upprepningar. Jag tycker muskeln blir trött på ett bättre sätt med så många upprepningar i förhållande till att köra mellan 6-10 upprepningar.

Nu har jag fått ett antal förfrågningar från Swix och Atomic om att jobba åt dom på lite olika längdträffar. Den första träffen som jag har tackat ja till är en längdträff på Intersport i Karlskoga. Här ska jag vara i två dagar och jobba åt Swix. Tyvärr så ville även Atomic att jag skulle jobba åt dom där, men jag valde Swix denna gången. Tror Atomic har lite svårt att få tag i någon som kan hjälpa till här. Ska prata med dom i veckan om hur det går.

 

Lämna en kommentar