Söndag med höstväder

Ingela skriver…. Idag vaknade vi till en typisk höstdag. Mulet, regnet hängde i luften och ca 8 grader. Vi hade inget särskilt på programmet idag men vi åkta båda till var sitt gym och körde ett pass. Micke är inte så förtjust i att träna tidigt men jag tycker det är skönt att börja dagen med träning och så kan man göra andra saker sedan, med gott samvete.

När vi kom hem så stack Micke ut och klippte gräset, sista gången för detta året. Jag fixade med lite andra saker inne och efter en sopplunch så åkte vi iväg på en utflykt till Falköping. Låter kul, va? Vi besökte några butiker först utan att handla något men vårt syfte med besöket var egentligen att åka till Osterian. Det visade sig att det var ganska många andra som tänkt samma tanke. Vi smakade på många goda ostar och fick med oss en kasse hem med ostar, knäckebröd och lite annat.

Resten av dagen har vi mest slöat hemma – vi är inte vana vid att ha en hel söndag utan något planerat men det kan vara rätt skönt ibland. Nu är jag utsövd och känner mig redo för en ny arbetsvecka som börjar med två dagar i Göteborg.

Hoppas ni alla haft en härlig helg!

Dagens besök – Osterian

Jag är duktig som städar bilen….

Lämna en kommentar