En riktig ”slappar”-helg

Denna helgen har jag inte gjort speciellt mycket. Det är väldigt ovanligt att jag inte gör något speciellt på helgerna. Men det beror på att jag inte är helt frisk än och inte kan träna + att jag inte hade några andra åtaganden. Vi har sovit tills vi vaknade, alltså ingen klocka som har ringt. Vi har suttit och tittat på Vinterstudion.

Det har faktiskt varit lite skönt också, men det är inget jag kommer fortsätta med. Jag vill träna och göra saker på helgerna. Det enda som kan likna något i träningsform är att Ingela och jag har promenerat en sväng både lördag och Söndag. Nu är jag i alla fall på väg att friskna till så pass att jag ska försöka att få till några pass i veckan.

I fredags jobbade jag på TeamSportia som representant för Swix. Det var en hel del folk som kom dit och tittade till alla grejor. En del handlar och en del kommer nog bara dit för att prata lite. Säsongens storsäljare när det gäller skidor är definitivt SkinTecskidan. Jag tror att det kommer att säljas 75% SkinTecskidor.

Powerwalk med Ingela

Vi var nere i stan en sväng och tittade på de fina isskulpturerna som man satt upp i Kyrkparken. Passa på att ta en promenad i stan och titta på allt fint som finns nu ”Stad i ljus”.

Fina isskulpturer i stan

 

Lämna en kommentar