Snö och regn

Ingela skriver idag… Jag vaknade upp på måndag morgon med en djävulsk träningsvärk i ljumskarna. Jag fick ta små, små steg för att komma fram vilket i och för sig var bra med tanke på ishalkan som var. Det är konstigt att varje säsong så blir det samma träningsvärk efter första skidpasset. Men då känner man också att man har tränat bra och de fina skidpassen i Mora var verkligen bra. Det som inte var så bra var att jag lyckades dra på mig en sträckning efter gympasset på lördagskvällen. Har ont i sidan och varje gång jag nyser så hugger det till rejält. Känner mig som 93 år just nu….

Tyvärr kände jag också att jag var trött, hängig med huvudvärk och därmed en begynnande förkylning på gång. Men så är det och jag ska göra allt för att det ska bli en lindrig förkylning som går över snart.

I går hade vi Strömsnäs-möte och diskuterade lite om vad vi ska jobba med under vintern, t ex att ta fram information om olika saker. Just nu är det mycket ekonomi och bokslut och sådana roliga saker. Men det var kul att träffa de andra och umgås lite. Vi har lite planer på gång inför nästa säsong och det är kul att kunna planera och genomföra saker utan att man ska få beslut i många led (som på jobbet).

Micke är ikväll på 30K på någon skidträff som IFK har ordnat. Vi får väl se om han kan skriva om det i morgon på bloggen. Vi väntar på snö nu men tyvärr regnar ju snön bort hela tiden på grund av att det blir varmt på dagarna. Det ska ju bli några kalla nätter framöver och förhoppningsvis så hinner de spruta lite snö. Det vore ju toppen om vi kan få åka lite skidor i julhelgen.

Lämna en kommentar